Brand Name

Vores ydelser

Et slankt, moderne og gennemsigtigt mediebureau - for virksomheder i udvikling

 • Digital Marketing

  Resultatskabende online markedsføring

  Online marketing har revolutioneret måden vi
  markedsfører på!

  Uanset om du er i fuld gang eller endnu ikke hoppet med på vognen så kan Blue Media hjælpe dig med dine markedsføringskanaler. Online marketing er tidens største redskab og har på rekordtid vundet enorme markedsandele fra de traditionelle reklameprodukter. Vi rådgiver om, udvikler og håndterer alt inden for bannerannoncering, SEO, AdWords og Social Media Marketing.

  Hvorfor skal du vælge Blue Media?
  Blue Media arbejder kun med de dygtigste folk i branchen, og det sikrer dig høj kvalitet for pengene – uden at vi er så store, at du ikke kan få fat på os. Vi er med dig fra start til slut og får således et indgående kendskab til både din strategi, din virksomheds udvikling og den retning du ønsker din markedsføring skal bevæge sig. Ud fra det skaber vi resultater!?

 • Print & Outdoor

  Håndtering af dine fysiske kampagner

  Outdoor
  Vores folk har mange års erfaring med outdoor-markedet, og med et stærkt netværk i ryggen har vi de bedst mulige forudsætninger for at forhandle den rigtige pris hjem til dig. Vi kender til de kreative processer og muligheder i outdoor, og vil derfor kunne give dig den bedst mulige aftale.

  Vores netværk dækker hele landet, og vi har en kæmpe repræsentation i de største byer – uanset om det er metro, busser, s-tog, regionaltog, stationer, Kastrup Lufthavn eller noget helt syvende. Og med en tæt relation ind i sportens verden kan vi også håndtere eksponeringsmuligheder til events og sportsarrangementer – også i Superligaen!

  Print lever endnu!
  Selvom alle snakker online, så vær sikker på at print skam lever endnu som et solidt eksponeringsredskab! Med et stort kendskab til branchen kender vi alle de rigtige udbydere, og vi ved hvor vi kan få den bedst mulige effekt til dig. Print er efterhånden blevet en niche, og vores fokus er derfor at levere noget der har relevans og giver mening – og gerne på en måde, hvor det bliver målbart for dig!

 • TV & Radio

  Massiv kampagne eksponering
  til skarpe priser

  TV- og radiokampagner giver fortsat fantastiske resultater – men husk prisen!

  TV-kampagner fortsætter med at levere flotte resultater – både hvad angår dækning, eksponering og effekt. Vi udvikler, booker og eksekverer tv- og radiokampagner i tæt samarbejde med dig. Og hvad prisen angår, er du godt stillet hos os!

  Hvorfor bruge Blue Media?
  Vi har et solidt netværk hos rettighedshaverne, og kombineret med et stort kendskab til hvad du bør betale, så sikrer vi at du får den bedste kampagne til den skarpeste pris. Vi tager gerne et uforpligtende og helt gratis kig på dit mediebudget – vi kan nemt og overskueligt fortælle dig, om vi kan gøre det bedre og billigere.

  • Macbook Image
 • Publishing

  Innovativ tilgang til mediemarkedet

  Vores kreative publishing-afdeling udfordrer dine traditionelle kommunikationsveje!
  Traditionelle medier er under pres, og digitaliseringen buldrer fortsat derudaf. Derfor er der er stadigt større behov for, at dine kommunikationsveje er effektive og målbare – samt på de platforme, hvor dine kunder, leverandører og medarbejdere er. Der er et behov for en ny tilgang til nyhedsbreve, intern kommunikation, magasiner, medlemsblade, årsrapporter og brancheblade.

  Samme kommunikation i lækker indpakning
  Vores publishing-afdeling udvikler apps, der kan kommunikere med din målgruppe og inspirere dine modtagere på en ny og moderne måde. App’en udgives både i AppStore og Google Play – og udover en forbedret kommunikation kan vi også spare dig penge på tryk og distribution.